Objednajte si bicykel a kuriér vám ho privezie v rámci Slovenska už za 26 EUR až domov alebo si vyzdvihnite bicykel ZDARMA u nás v predajni.

Ako správne vybrať detský bicykel?

Napísal lukas 15.07.2019 0 Komentár(e)

Výber detského bicykla je dobré absolvovať priamo v predajni a odkonzultovať ho s predajcom. Ak chcete pre vaše dieťa prichystať prekvapenie, nemusíte ho brať so sebou. Bolo by však dobré poznať jeho presnú výšku, aby vám mohol predajca odporučiť ideálnu veľkosť.  

 

Detské bicykle 

Detské bicykle sú aj v našom e-shope na výber vo veľkom množstve veľkostí, prevedení a farebných kombinácií. Vaše dieťa si môže vybrať bicykel aj samé, napríklad na základe preferencie obľúbenej farby. Keď si bicykel vyberie sám alebo sama, bude mať k nemu zase trochu iný vzťah. Nezabudnite, že dieťa potrebuje k novému bicyklu aj rôzne príslušenstvo, ako napríklad detskú prilbu. 

Veľkosť kolies detského bicykla

Veľkosť kolies je druhým faktorom, na ktorý by ste mali prihliadať. Niektoré modely aj väčších bicyklov majú menšie kolieska, na ktorých sa dieťa trochu viac narobí. Dobre si rozmyslite aj to, či chcete plastové kolieska, alebo tie klasické, s dušou. 

Na čom sa naučiť bicyklovať 

Ak kupujete pre dieťa úplne prvý bicykel, je takmer nevyhnutné vybrať model s pomocnými kolieskami. Ak vaše dieťa jazdilo na rôznych odrážadlách už od útleho veku, možno dokáže jazdiť na novom bicykli aj bez pomocných koliesok. Vďaka nim sa však bude cítiť oveľa istejšie. 

Farba a doplnky detských bicyklov 

Veľmi dôležité je však vybrať dieťaťu bicykel tak, aby sa jemu alebo jej páčil. Nie je nič horšie, ako keď si dieťa vytvorí k bicyklu nenávistný vzťah. Rovnako môže vzniknúť aj strach z jazdy v prípade, že na nekvalitnom bicykli alebo na bicykli bez koliesok spadne a spôsobí si nejaké zranenie. Pri použití detskej prilby a chráničov nebudú pády z bicykla až také bolestivé. 

Veľkosť detského bicykla 16, 18, 20 alebo 24?

Najbežnejšie veľkosti detských bicyklov sú 16, 18, 20 a 24. Navštívte našu predajňu a vyberte si nový detský bicykel z našej ponuky. Tešíme sa na vašu návštevu!

Napíšte svoj komentár