Objednajte si bicykel a kuriér vám ho privezie v rámci Slovenska už za 26 EUR až domov alebo si vyzdvihnite bicykel ZDARMA u nás v predajni.

Bicykel na splátky? Dnes už v podstate štandard

Napísal lukas 15.07.2019 0 Komentár(e)

Chceli by ste nový bicykel vo vyššej cenovej relácii, no nemáte naň vyčlenený dostatok financií? Čakať na budúcoročnú sezónu môže byť skľučujúce a kupovať si bicykel na Vianoce by len umocnilo vašu nedočkavosť ísť ho konečne vyskúšať. Aké máte možnosti? 

 

Cena elektrobicyklov 

Elektrobicykle sú na Slovensku čoraz viac obľúbené, no napriek tomu si stále držia vyššiu cenu v porovnaní napríklad s obyčajným cestným bicyklom. Kvalitné elektrobicykle začínajú niekde okolo 900 eur a strop by sme hľadali v desiatkach tisícoch eur. Ak teda vezmeme, že by ste chceli bicykel za 2 000 eur, môže byť problém kúpiť si ho okamžite. Napriek tomu však stále existujú možnosti, ako si nový bicykel dopriať v podstate okamžite. 

Ako kúpiť bicykel bez hotovosti 

Pri kúpe bicykla máte v podstate tri možnosti. Tou prvou je pôžička vo vami vybranej banke, ktorá vám poskytne najvýhodnejšie podmienky a úrok. Aj pri pôžičke 2 000 eur však môžete bicykel výrazne preplatiť z dôvodu vysokých úrokov bezúčelových pôžičiek. 

Nákup na splátky 

Ďalšou z možností je nákup na splátky. V našej predajni bicyklov vám radi predstavíme možnosti financovania bicykla na splátky, aby ste sa z neho mohli tešiť okamžite a využiť ho ešte počas tohto leta. Prejdite na ňom napríklad niektorú z cyklotrás, ktoré sme opisovali v jednom z našich predchádzajúcich článkov. 

Financovanie Homecredit 

Poslednou možnosťou je financovanie prostredníctvom služby Homecredit. Ak by ste sa chceli dozvedieť viac, neváhajte nás kontaktovať a radi vám predstavíme možnosti služieb spotrebiteľského financovania.  

 

Predajňa bicyklov v Trnave vás víta

Navštívte našu predajňu v Trnave. Vyberte si nový bicykel a rovno na ňom môžete odísť. Ukážeme vám, že kúpiť si bicykel na splátky vôbec nie je nevýhodné a vy tak môžete ešte túto sezónu prekonávať nové výzvy na novom stroji. 

Napíšte svoj komentár